SEND SMS

pil
telefonnummer

Tele- & datainstallationer

Vi er din specialist i tele- og datainstallationer

Tele- og datainstallationer for private og erhvervskunder

Står du og skal til at renovere derhjemme, og kunne du tænke dig, at få etableret en ”tv-station”, bestående af stikkontakter, internetudtag, antenne, tlf. mm. og samtidig blive helt fri for ledninger, der hænger eller løber på væggen ned til et tv-bord? Så lad vores autoriserede el-installatør hjælpe dig med en grundig gennemgang af dine tele- og datainstallationer. Vi kan sikre dig, et strømlinet hjem eller kontor, med orden og overblik.

Vi kan bidrage med ekspertise og rådgivning omkring brug og udnyttelse af disse installationer. Det er især vigtigt inden for erhverv, hvor der skal etableres arbejdsstationer, printerinstallationer eller server-opsætning, som gerne skal udføres så praktisk som muligt.

Tag altid kontakt til Hjarsø El-teknik, hvis du har brug for rådgivning eller har brug for en anden vinkel på et problem, så står vi altid klar til at hjælpe.

Kontakt os via kontaktformularen allerede i dag og få tilsendt et uforpligtende tilbud.  

 

Husk håndværkerfradraget som du kan læse mere om her.

Skriv til os

Din autoriseret el-installatør

Hos Hjarsø El teknik er vi autoriserede el-installatører, hvilket betyder at vi kan foretage og gennemgå langt de fleste tele- og datainstallationer for dig. Vi leverer høj kvalitet og sikre os, at du som kunde får hvad du ønsker, derfor er vi altid i tæt dialog med dig vedrørende de respektive tele- og datainstallationer du ønsker. Vi forventningsafstemmer tid og pris inden arbejdet påbegyndes.

Har du for få stikkontakter, og en masse ledninger, som vælter rundt under arbejdsbordene, eller har du for mange ledningerne ved tv kommoden? Vi kender selv situationen og ved hvor rodet det kan se ud med mange ledninger, som ovenikøbet kan være svære at finde rundt i. Ved hjælp af intelligente tele- og datainstallationer kommer der hurtigt orden i dine el-installationer. Vi kan mindske synligheden af dine ledninger, om det er hjemme ved tv-stationen eller ved serveropsætninger på dit kontor.

Vi har stor erfaring indenfor tele- og datainstallationer til både private og erhvervskunder. Vi kan leverer tekniske løsninger til enhver tid. Når du vælger os som din autoriserede elektriker, tilbyder vi en langvarig samarbejdsrelation. Vi er det rette valg hvis nye behov skulle opstå, som f.eks. internetudtag, der skal fixes i fremtiden. Nå vi først har udført arbejde for dig, kender vi bygningen eller dit hjem og de datainstallationer, der allerede er der, hvilket er en fordel for dig som kunde hos os, da vi sparer en masse tid og fejlsøgningen minimeres.