Din lokale elektriker og el-installatør

Ring til os på 50 13 10 13Send en mail

Din lokale el-installatør

Elektriker i Køge Bugt

Hos Hjarsø El-teknik er vi et hold af erfarne og dedikerede unge medarbejdere med fagligheden og værdierne på plads. Det betyder, at vi altid går til opgaven – uanset dens art – med en ansvarsbevidst indstilling og et ægte ønske om at gøre det bedste for vores kunder i Køge Bugt.

Som professionelle el-installatører sætter vi en ære i at levere et perfekt stykke arbejde, hver eneste gang vi er ude hos en kunde. Vi er nemlig særdeles opmærksomme på både kundepleje og kvalitet, og du kan altid være sikker på et stykke arbejde, hvor prisen står fornuftigt i forhold til udførslen.

Har du brug for en elektriker i Køge Bugt, er du derfor kommet til det rigtige sted. Som din pålidelige og lokale el-installatør, kører vi gerne forbi dig. Du kan blot ringe til os på 50 13 10 13 – vi står klar til at hjælpe!

elektriker køge anmeldelser
elektriker og el installatør christian hjarsø

Vi løser alle el-opgaver i Køge Bugt

Vi hos Hjarsø El-teknik er alle uddannede, og det betyder, at vi kan løse en lang række af de opgaver, som du typisk efterspørger. Uanset omfanget af arbejdet står vi til din rådighed. Lige fra små installationer i dit hjem til komplette løsninger i industrien. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

Vores imødekommende og servicemindede el-installatører kan også rådgive dig med hensyn til den bedste løsning. Og det er uanset, om du tænker på at energioptimere din bolig, eller du er på udkig efter en alarm til dit hjem eller din virksomhed. Herunder kan du se eksempler på de arbejder, som vi kan forestå som din elektriker i Køge Bugt:

Vi ønsker at være din nuværende og fremtidige samarbejdspartner. Blandt andet derfor er vi meget opmærksomme på at være en kvalitets- og prisbevidst virksomhed, der forener solidt arbejde og faglige traditioner med en innovativ forretningsform.

Kontakt os og få et godt tilbud

Bor du i Køge Bugt? Hvis du har brug for hjælp til dine elektriske installationer eller er interesseret i at høre mere om vores ydelser som elektriker, kan du benytte kontakt formularen her på siden.  Vi stræber efter at svare alle henvendelser inden for 24 timer.

Ellers kan du altid ringe 50 13 10 13 – Vi står klar til at hjælpe dig!

certificeret autoriseret elektriker og el installatør
ihc køge

Kontakt Hjarsø
El-teknik

Med Hjarsø El-teknik kan du trygt stole på at el-installationerne bliver grundigt tjekket igennem, og den rette lovpligtige dokumentation og kontrolmåling bliver overholdt i henhold til Sikkerhedsstyrelsens regler.

Kontakt Christian Hjarsø i dag!

RENOVERING & MODERNISERING

ENERGI-
OPTIMERING

TAVLE- & HPFI-UDSKIFTNING

ALARM &
OVERVÅGNING

Om Hjarsø EL-teknik

Søger du efter en dygtig, serviceminded og troværdig elektriker?
Hjarsø El-teknik sørger altid for at levere høj kvalitet, og bruger kun professionelle leverandører.

EL-tjek af Hjarsø El-teknik

Med Hjarsø El-teknik kan du trygt stole på at el-installationerne bliver grundigt tjekket igennem, og den rette lovpligtige dokumentation og kontrolmåling bliver overholdt i henhold til Sikkerhedsstyrelsens regler.