Om os - Hjarsø El-teknik

Om os - Mød teamet bag Hjarsø El-teknik

Unikke idéer, kreative løsninger og en person i øjenhøjde er det du kan forvente, at møde her hos Hjarsø El-teknik ApS.

Den professionelle håndværker og nytænkende el-installatør, der står bag Hjarsø El-teknik ApS, er Christian Hjarsø, der udover at være iværksætter, også har stor interesse i familieliv og sport. Det var netop iværksætterlivet og ideen om egen forretning, der var drivkraften bag beslutningen om at blive selvstændig. Christian Hjarsø har nu seks ansatte i sit firma. Han har sine rødder i Greve og driver virksomheden fra det nye domicil på Håndværkervænget 22.

Hjarsø El-teknik er din garanti for helt unikke løsninger, der udarbejdes efter dine ønsker, så de bliver præcis, som du altid har drømt om.

Christian og hans team er altid klar med rådgivning om valg af materialer, løsninger mm. Ligesom de også er klar til at hjælpe dig med, at gøre dine ideer endnu bedre.

Vores team består af veluddannede elektrikere, der altid sørger for, at arbejdet bliver udført professionelt. Derudover overholder vi alle aftaler, som bliver indgået. Vi arbejder effektivt og sørger løbende for, at vores dygtige elektrikere kommer på kurser. Så er vi hele tiden opdateret i udviklingen af den teknologi, som vi arbejder med til daglig.

Uanset hvilken størrelse opgave du har med at gøre, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail. Priserne er fornuftige og kvaliteten er helt i top! Netop derfor tør vi godt love, at du vil være tilfreds hvis du vælger os som din samarbejdspartner inden for el-installationer.

Skriv til os

Elektriker - Christian Elmbæk

Christian Elmbæk

Elektriker - Frederik

Frederik Sørensen

Oliver - Hjarsø El teknik

Oliver Mølbak