Om Hjarsø El-teknik

Mød teamet bag Hjarsø El-teknik

Unikke idéer, kreative løsninger og en person i øjenhøjde er det, du finder her hos Hjarsø El-teknik ApS.

Den professionelle håndværker og nytænkende el-installatør, der står bag Hjarsø El-teknik ApS, er 27-årige Christian Hjarsø, der udover at være iværksætter, også har stor interesse i familieliv og sport. Det var netop iværksætterlivet og ideen om egen forretning, der var drivkraften bag beslutningen om at blive selvstændig. Christian Hjarsø har nu seks ansatte i sit firma. Han har sine rødder i Greve og driver virksomheden fra det nye domicil på Greve Main.

Hjarsø El-teknik er din garanti for helt unikke løsninger, der udarbejdes efter dine ønsker, så de bliver præcis, som du altid har drømt om.

Christian og hans team er altid klar med rådgivning om valg af materialer, løsninger mm. Ligesom de også er klar til at hjælpe dig med at gøre dine ideer endnu bedre.

Vores team består af veluddannede elektrikere, der altid sørger for at arbejdet bliver udført professionelt, og de aftaler, som bliver lavet, bliver altid overholdt. Vi arbejder effektivt og sørger løbende for at vores dygtige elektrikere kommer på kurser. Så er vi hele tiden opdateret i udviklingen af den teknologi, som vi arbejder med til daglig.

Uanset hvilken størrelse opgave du har med at gøre, er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail. Priserne er fornuftige og kvaliteten er helt i top! Netop derfor tør vi godt love, at du vil være tilfreds hvis du vælger os som din samarbejdspartner inden for el-installationer.

Skriv til os

Christian Elmbæk

Frederik Sørensen

Morten Jørgensen