Om Hjarsø EL-teknik

Unikke idéer, kreative løsninger og en person i øjenhøjde er det, du finder her hos Hjarsø El-teknik ApS.

Den professionelle håndværker og nytænkende el-installatør, der står bag Hjarsø El-teknik ApS, er 24-årige Christian Hjarsø, der udover at være iværksætter, også har stor interesse i familieliv og sport. Det var netop iværksætterlivet og ideen om egen forretning, der var drivkraften bag beslutningen om at blive selvstændig. Christian Hjarsø har sine rødder i Greve, bor også i Greve og driver sin virksomhed fra sit hjemmekontor.

Hjarsø El-teknik er din garanti for helt unikke løsninger, der udarbejdes efter dine ønsker, så de bliver præcis, som du altid har drømt om. Christian er altid klar med rådgivning om valg af materialer, løsninger mm., ligesom han også er klar til at hjælpe dig med at gøre dine ideer endnu bedre.

Uanset hvilken størrelse opgave du har med at gøre, er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail. Priserne er fornuftige og kvaliteten er helt i top! Netop derfor tør vi godt love, at du vil være tilfreds hvis du vælger os som din samarbejdspartner inden for el-installationer.

elektriker og el-installatør christian hjarsø