Intelligente Installationer

Intelligente installationer går også under navnet intelligent bygningsautomatik.

Intelligente installationer bruges til de hyppigste anvendte funktioner i en bolig. Oftest er det styring af belysning og indeklima, som gøres via smartphones, tablet, tidsstyring mm. Hvis du er interesseret i at få intelligente installationer, så stiller vi gerne vores faglige ekspertise til rådighed. Så kan vi i fælleskab med dig, finde frem til den bedste løsning til dine behov. Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigt muligt.

Ved brug af intelligente styresystemer, kan man optimere og effektivisere sit energiforbrug, og derved opnå en energibesparelse. Disse styresystemer kan kontrollere nedenstående:

Alle installationer bliver programmeret individuelt, alt efter dit behov!
Har du behov for rådgivning eller brug for en sparringspartner omkring hvilket styresystem der passer dit behov?


Så kontakt os hos Hjarsø El-teknik allerede i dag. Sammen kan vi opfylde jeres ønsker, så I ender med, at blive glade og tilfredse med styresystemerne.

Skriv til os

  Opnå energibesparelser med intelligent bygningsautomatik

  Bygningsautomatik er meget mere avanceret i dag end for blot få år siden, hvor man kun havde lysstyring og belysningskontrol. Intelligent bygningsautomatik kan være værdifuldt for dig, som ønsker at opnå energibesparelser i huset eller i en ejendom. Ved at investere i et intelligent bygningsautomatisk system, er man ikke kun med til at skabe energibesparelser, man skaber også et bedre indeklima samt i erhvervsmæssig sammenhæng et bedre arbejdsmiljø. Med en bygningsautomatik får du et samlet overblik og styring af, aircondition, alarmer, belysning, energistyring, gulvvarme, overvågning og ventilation. Det giver dig som kunde flere fordele, at få installeret intelligent bygningsautomatik, da du opnår energioptimering og energibesparelse på længere sigt.

  Intelligent bygningsautomatik er her for at gøre livet nemmere for dig. Du behøver ikke længere at skulle slukke og tænde lyset fra en stikkontakt, da du nu kan styre dit hjem via din smartphone eller pc. En af fordelene ved at have styringen over al elektronik i en ejendom, er store energibesparelser, da du har kontrol over hvor meget strøm du gerne vil bruge på de forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Ønsker du at opnå større energibesparelser, så kontakt os allerede i dag. Vi sammensætter en tilbud alt efter dit og bygningens reelle behov.

  Reducere energiforbruget med intelligent installationer

  På samme måde som menneskers behov ændres over tid, ændres behovene også for en bygning. Bygninger skal kunne følge med i menneskernes automatiseret behov og teknologiske udvikling.
  Automatisering gør en stor forskel, og er med til, at sørge for bygninger og huse er mere bæredygtige og energisparende. Det giver dig som kunde det fulde overblik, så du altid kan følge med i dit energiforbrug i husstanden eller ejedommen.

  Uanset hvilket projekt du har i møde, kan Hjarsø El-teknik hjælpe dig med intelligente elinstallationer. Så har du brug for rådgivning eller behov for en sparringspartner omkring hvilke styresystemer, der vil passe bedst til dit behov? Så kan vi hos Hjarsø El-Teknik sammen, gennemgå bygningens energiforbrug og sammensætte et skræddersyet tilbud alt efter behov og ønsker.

  Fordele ved intelligent bygningsautomatik

  Der er flere parametre, der gør sig gældende, når det kommer til priserne på vores el-arbejde og el-installationer. Alle priserne er uden moms, samt indeholder en minimums betaling på 1 time. Prisen på vores el-arbejde varierer alt efter, hvad du skal have foretaget og hvor stor en opgave det er. Der er f.eks. forskel på, om du skal have tjekket kablerne eller om du skal have lavet et helt nyt og moderne el-system.

  I et ældre hus kan man blive mødt af flere vanskeligheder, da der oftest er tale om forældet kabler, el-systemer m.m. hvilket betyder, at man har et længere projekt i møde og er nødt til at energioptimere hele hjemmet. Så bor man i et ældre hus, kan må få stort gavn at få udskiftet sit gamle el-system med et nyt, da der vil være mulighed for, at forbedre energimærket af boligen samt ejendommens værdi.

  Med bygningsautomatik imødekommer du de krav der er til en bygnings funktionalitet og opnår energibesparelser på samme tid. Det er et værdifuldt system, for dem der vil sikre optimal drift på sine nuværende installationer.

  Vi holder os opdateret!

  Hos Hjarsø El-teknik er vi fleksible, når det kommer til at løse alle former af el arbejde. Vi tager os af store som små opgaver, og du kan regne med at opgaverne bliver løst med moderne og høj arbejdskvalitet. Derudover løser vi også installationer og service inden for bygningsautomatik.

  Vores primære arbejde handler om teknologien. Da teknologien er under konstant udvikling, er det vigtigt for os, at vi holder os opdateret, og dermed sikre at kunne leverer løsninger til jer, som er opdateret på den nyeste teknologiske udvikling.
  Vi sørger for at give jer løsninger og rådgivning på et højt fagligt niveau.