5/5

4,4 Stjerner ud af 88 anmeldelser på Trustpilot

Elektriker i Ishøj

gazelle hjarsø el-teknik

Er du på udkig efter en elektriker i Ishøj?

Hjarsø El-teknik - den foretrukne elektriker i Ishøj

Vi er en nystartet virksomhed, der blandt andet udfører en bred vifte af el-arbejde i Ishøj. Vi er alle veluddannede og har en høj grad af faglig knowhow, hvilket er en stor fordel for dig som kunde.

Vi er professionelle el-installatører, der altid sætter en ære i at levere et stykke arbejde af gedigen kvalitet for vores kunder. Om du er privatkunde eller virksomhed spiller ikke en rolle. Vi ønsker blot at lave arbejdet for dig.

Har du brug for en elektriker i Ishøj, er du altid velkommen til at ringe til os på 50 13 10 13. Vil du gerne vide mere om vores ydelser, eller har du spørgsmål til vores arbejde, hører vi også meget gerne fra dig. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig!

Skriv til os

Vi laver alt el-arbejde i Ishøj

Hos Hjarsø El-teknik kan du forvente det bedste resultat. Vi leverer altid den bedste kvalitet og benytter os kun af de fremmeste leverandører. Det er din sikkerhed for, at du hver eneste gang får et stykke kvalitetsarbejde, hvor pris står i fornuftigt forhold til den valgte ydelse.

Men vi udfører ikke kun reparationer og el-installationer. Vi kan også rådgive dig i forhold til de ønsker og ikke mindst de muligheder, som du har. Det kan være, at du er interesseret i at energioptimere din bolig, eller måske går du med tanker om at installere en alarm i din bolig eller forretning. Her kan vi med vores ekspertise hjælpe dig med at komme godt i hus.

Et godt stykke håndværk har sin base i en god uddannelse og teknisk knowhow. Men det handler også om at holde sig opdateret, når det kommer til nye tiltag, der kan forbedre din oplevelse og lette vores arbejde. På den måde skal du nemlig også betale mindre.

Ring eller skriv, hvis du har brug for en elektriker

Uanset hvad du har brug for, kan vi hjælpe dig. Du kan bare benytte kontakt formularen her på siden – vi stræber efter at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Ellers kan du altid ringe 50 13 10 13 – Vi står klar til at hjælpe dig!

Elektriker - Christian Hjarsø