Renovering & Modernisering

El-Renovering & Modernisering

Står du og skal bruge en el-renovering eller have moderniseret din ejendom?

Vi udfører alle former for el-arbejde, om det er en lille eller en stor el-renovering. Vi har altid en eller flere medarbejdere, som står klar til at hjælpe. Udover el-renoveringer, udfører vi også større og mindre moderniseringer hos dig. Vi stiller altid vores faglige ekspertise til rådighed, så vi sammen kommer frem til en løsning, som passer bedst til dig.

Hjarsø El-teknik er en autoriseret el-installatør, og derfor udføres alt el-arbejde efter gældende lovgivning, derudover bliver alt arbejde dokumenteret, kvalitetssikret, og udført med en faglig stolthed hver eneste gang. Det er vigtigt for os, at du er glad og tilfreds gennem hele processen. 

Går du med tanker eller drømme omkring et projekt? Så kontakt os via vores kontaktformular allerede i dag og få rådgivning i forhold til dine tanker og drømme. 

Lad os sammen finde den løsning som passer bedst til dig og dine drømme. Vi tilbyder altid, at komme med et uforpligtende tilbud.

Skriv til os

Hvornår skal der renoveres?

Overvejer du at bygge om? Eller skal du til at renovere din bolig? Så kan det være en god ide at få lavet nye el-installationer i forbindelse med dette. Dette gøres for at sikre at dine installationer fungerer som de skal. Ligeledes gøres dette for at få installationer baseret på de nyeste metoder og teknikker. Da sikkerhed er et stort fokus når der tales om el og strøm, ses der en kontant udvikling i forbindelse med effektivitet og for bedre at beskytte dit hjem.
Ligeledes kan skjulte, ulovlige og uforudsete problemer med el blive identificeret under din el-renovering. Dette ser vi især i ældre boliger, og kan potentielt være farligt, både for dig og din bolig. Vores installatører har den rette viden og værktøjer til hurtigst muligt at tage hånd om disse problemer. På denne måde kan du være sikker på at de nye installationer bliver udført lovligt og korrekt, og at de lever op til krav og regler fra sikkerhedsstyrelsen.

Hos Hjarsø El-Teknik finder du eksperter med den nyeste viden om el faget, så du er sikker på at dine installationer lever op til alle krav. Yderligere vil du være sikker på at disse bliver udført korrekt, så du ikke skal bekymre dig om elektriske fare i dit hjem.

Værd at overveje

Er der i dit hus eller lejlighed blevet indlagt kabler før 1950? Og er disse ikke blevet opgraderet eller udskiftet efterfølgende? Så er der en stor chance for, at du har behov for at få moderniseret ved at udskifte stofledningerne med de ledninger der anvendes i dag.

Ligeledes anbefaler vi på det kraftigste, at få udskiftet alle stofledninger i dit hjem, uanset alder. Stofledninger har en større chance for at være med til at starte elektriske brande, end andre ledninger har.

Er dit hus eller lejlighed opført før år 1950? Vi anbefaler at få en el-installatør til at gennemgå alt el og installationer i dit hjem.

Er el-systemet i din bolig ikke jordet, bør du få en installatør til at hjælpe dig.

Har din bolig ikke tilstrækkelig strøm til dine behov og forbrug? Eller mangler hjemmet afsætningsmuligheder? At hyre en installatør til eventuelle opgraderinger af en el installation kunne hjælpe med at møde dine behov.

Forbedringer, renovering og modernisering af dit elektriske system kan ligeledes være en god ide, hvis du ofte har behov for at anvende forlængerledninger. Her vil en el installation af nye udtag gavne dig meget.

Er der i din bolig en ældre, eller usikker, afbryder el relæ, bør du øjeblikkeligt kontakte en el-installatør. Dette kan være en enorm sikkerhedsrisiko.

Hvornår skal din bolig el renoveres?

Vi ser ofte at boliger opført før 1950 kan have brug for at få renoveret de forskellige el-installationer. Dette gøres for at kunne håndtere den moderne tilgang og brug af elektriske apparater, og for at øge sikkerheden af strøm og el. Gennem tiden forværres kvaliteten af det isolerende stof omkring ledninger, og stoffet vil begynde at falde fra hinanden. Dette betyder at kablerne i ledningerne vil være en stor fare, da de kan udløse elektriske brande. Som fingerregel siger vi, at jo ældre en ledning er, desto større er chancen for at de skal udskiftes.

Dog er det ikke kun gamle ledninger der kan være en anledning til at få foretaget en el-renovering af dine el-installationer. Noget vi altid har fokus på er, hvorvidt el-tavlen i dit hjem lever op til moderne standarder. El-tavlen indeholder nemlig afbrydere og sikringer, og er ansvarlig for at strømmen bliver håndteret korrekt. Ældre el-tavler er ikke udviklet til at kunne håndtere moderne brug af strøm, samt de behov og nødvendigheder vores elektroniske apparater har. Dette skyldes at vi bruger mere strøm end hvad der blev brugt før i tiden.

En anden grund til at få en renovering af el-tavlen er, at ældre tavler ikke kan kontrollere overbelastning og lækage på samme niveau som en nyere el-tavle kan. Hvis dette forekommer, kan det lede til at dine ledninger smelter, start af elektriske brande eller give livsfarlige stød.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt dine installationer og el-tavle lever op til de sikkerhedsmæssige krav, eller hvis du ønsker at få skiftet din afbryder, kan du kontakte os. Vi gennemgår alle installationer i dit hjem. Og hvis eventuelle problemer bliver identificeret, er du altid den første der bliver informeret.

Energioptimering

En energioptimering af dit hus eller lejlighed, er en fantastisk investering. Det vil ikke kun være til gavn for miljøet og klimaet, men også for både dig og din tegnebog. Der er nemlig mange økonomiske besparelser at hente, når du vælger at få implementeret en energibesparende løsning såsom en el-renovering, for at reducere strømforbruget i dit hjem. Mange danske boligejere kan ofte have svært ved at gennemskue, præcist hvad det bedste, og billigste, alternativ til almene installationer er, Og det er vi klar over. Energioptimering er nemlig på mange måder en investering, med potentiale for mange økonomiske fordele. Hos Hjarsø El-Teknik er vi eksperter i energioptimering, og vil med garanti kunne levere en løsning der vil glæde og gavne i din bolig.

Vi har gennem de seneste år oplevet at flere privatpersoner, og virksomheder, træffer en aktiv beslutning om at foretage en, eller flere, energioptimerende installationer. Og det er der mange gode grunde til. På lang sigt vil der nemlig være mange penge at hente i besparelser når du får en el-renovering. Og dette beløb vil kun være større hvis du og din familie aktivt tænker over energiforbruget i jeres bolig. Ifølge analyser foretaget af de forskellige miljøinstitutioner, kan der være en reduktion i energiforbruget med helt op til 50% alene ved at træffe disse "grønne" valg. Der er også enorme besparelser at hente, hvis du som virksomhed, også stræber efter at implementere energimæssige installationer. Erfaringer og undersøgelser foretaget af Energistyrelsen viser, at der kan være mellem 15 og 30% besparelser at finde ved at anvende nye former for løsninger og styring af din virksomheds tekniske udstyr

Øg værdien af din bolig med renovering og modernisering

Det korte svar til dette spørgsmål vil grundlæggende være, ja. Der vil i hvert fald være en stor sandsynlighed for, at en renovering eller modernisering af en, eller flere, el-installationer vil øge værdien af din bolig. En sådan el-renovering vil virke lukrativt, og du undgår derfor pludselig at skulle til at ordne eventuelle fejl eller problemer med dit hjem. Dette kan trække købs- og salgsprocessen ud, hvilket sjældent er ideelt. 

Når du træffer en beslutning om at få foretaget en el-renovering, tager du som person, eller virksomhed, ansvar for vores alles fremtid og fællesskab ved at skrue ned for dit Co2 fodspor. Og i en verden med større, og hyppigere klimaændringer, er dit valg og indsats med til at lede vores land i den rigtige retning.

En af de største miljømæssige fordele ved energioptimering ligger grundlæggende hos privatpersoner. Især boligejere med hus, har potentielt store besparelser at hente, da familiehuse bruger næsten halvdelen af al strøm i Danmark. Der vil også være flere tiltag for dig, hvilket kan lede til endnu større besparelser.

Energioptimering er i bund og grund relativt billigt at få implementeret. Både som privatperson og virksomhed. Yderligere kan der være tilskud og fradrag fra både staten og energiselskaber når det kommer til energivenlige opgraderinger.

Ønsker du en el-renovering, eller har du et behov for at vi foretager et el-tjek af din bolig, anbefaler vi, at du kontakter os. Fortæl os om dine behov og tanker. Så vil vis sende et gratis og uforpligtigende elektrikertilbud. Sammen er vi sikre på, at vi kan finde den rette løsning til dig