5/5

4,4 Stjerner ud af 88 anmeldelser på Trustpilot

Elektriker i Greve

gazelle hjarsø el-teknik

Mangler du en autoriseret elektriker i Greve?

Søger du en pålidelig, professionel og serviceminded el-installatør i Greve?

Hjarsø El-teknik er en nyopstartet virksomhed med kompetente medarbejdere. Vi sætter en ære i, at levere tilfredsstillende arbejde til vores kunder. Som din el-installatør i Greve, har vi en ansvarsbevidst tilgang til det daglige arbejde. Alle vores medarbejdere er veluddannede og har en høj grad af know how, hvilket er en fordel for dig som kunde. 

Vi udfører en bred vifte af el-arbejde, blandt andet el-tjek i Greve. Vi arbejder effektivt og sørger løbende for, at vores dygtige elektrikere kommer på kurser. Det garanterer, at de kender til udviklingen af den teknologi vi arbejder med til dagligt. Samtidig betyder det, at vi kan give dig den bedst løsning på din problemstilling. 

Hjarsø El-teknik er din autoriseret elektriker i Greve og består af et hold unge, kompetente medarbejdere, som har gåpåmod og en ansvarsbevidst indstilling til deres arbejde.

Skriv til os

Din elektriker i Greve

Hjarsø El-Teknik er i høj vækst, blandt andet på grund af vores friske og professionelle tilgang til vores arbejde. Vi går op i, at skabe moderne og holdbare løsninger til vores kunder. Som din lokale el-installatør i Greve, står vi klar til at hjælpe dig. Med vores uddannelsesbaggrund er vi i stand til at løse de fleste opgaver inden for el-service. Vi tager både imod store som små opgaver. Alt fra små installationer i dit hjem til komplette løsninger i industrien. 
Uanset størrelsen på din opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Din elektriker i Greve, Hjarsø El-teknik, står til rådighed. Når du har brug for os, så ring på telefon    50 13 10 13. Vi står klar til at hjælpe dig!

Hvis du sidder med nogle uopklarede spørgsmål til vores ydelser eller arbejdsmetoder, er du også meget velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med en afklaring. 
 
Vi tilbyder vores service på alle former for el-arbejde, blandt andet: 
Elektriker - Christian Hjarsø
El teknik firmabiler

Unikke idéer og kreative løsninger

Alt for mange håndværkervirksomheder prioriterer ikke service og gennemskuelighed højt nok og det vil vi gerne gøre op med. Derfor gør vi meget ud af at udarbejde vores tilbud, så du kan være sikker på, at modtage et tilbud, der holder.

Vi vil hellere bruge lidt ekstra tid på den del, selvom det medfører lidt ekstra arbejde. Det prioriterer vi, fordi vi sætter en stor ære i at leve op til vores aftaler og dine forventninger, som kunde. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Ydermere sørger vi altid for at overholde aftalte tider og betingelser. 

Din el-installatør i Greve, Hjarsø El-Teknik har nu ansat 7 dygtige medarbejdere, som en del af sit team. Medarbejderne er unge, friske og seviceminded el-installatører. Vi beskæftiger os blandt andet med serviceopgaver for vores privat- og erhvervskunder, renovering, styringer samt løsninger til industri. 

Vi benytter IT til at registrere timer, materialer etc., så vores arbejdsprocesser er moderne og effektive. Hvis du har brug for rådgivning eller har brug for en anden vinkel på et problem, står vi altid klar til at hjælpe. 

Virksomhed i høj vækst

Hjarsø El-Teknik blev etableret i 2016. Siden da har vi fået flere dygtige medarbejdere og flere privat- og erhvervskunder. Vi har haft kunder såsom Fitness World, Maersk Oil, Rema 100 og mange flere. Du kan se flere under vores referencer her
 
Hjarsø El-Teknik er Børsen Gazelle 2021, hvilket vi er meget stolte af. Vores medarbejdere har knoklet benhårdt for resultatet de sidste fire år og det har betalt sig. Vores medarbejdere, har sørget for, at fastholde vores gode og trofaste kunderelationer i deres arbejde med el-installationer. 
 
Vi ønsker nutidige og fremtidig samarbejdspartnere i Greve, derfor er vi meget engageret i vores arbejde og sørger for, at vores medarbejdere har den rette uddannelse og har fået kurser, så de kan levere den bedste service til dig. 
 
 
Elektriker team foran firmabiler - el-renovering

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Bor du i Greve og har brug for hjælp til dine el-installationer? Eller er du blot interesseret i, at høre mere om vores ydelser som elektriker i Greve, så kan du altid kontakte os. 

Hos Hjarsø El-Teknik, din elektriker i Greve, udfører vi alle former for el-arbejde – og vi gør det selvfølgelig til aftalt tid og til aftalt pris. Vi stræber efter, at svare alle henvendelser inden for 24 timer. 
 
Du kan også altid ringe direkte til Hjarsø El-Teknik på 50 13 10 13 eller udfylde kontaktformularen – Vi står klar til at hjælpe dig!