5/5

4,4 Stjerner ud af 88 anmeldelser på Trustpilot

Elektriker i Taastrup

gazelle hjarsø el-teknik

Har du brug for en elektriker i Taastrup?

Erfaren og serviceminded elektriker i Taastrup

Med en ansvarsbevidst tilgang til det daglige arbejde og med et ønske om at gøre en reel forskel for vores kunder, klarer vi alle opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er alle professionelle med en høj grad af faglighed, hvilket betyder, at vi kan tage os af selv indviklede procedurer, som fordrer en høj grad af viden. Hos Hjarsø El-teknik er vi nemlig stolte af, alle at være uddannede og derfor i stand til, at løfte alle opgaver som din elektriker i Taastrup.

Ønsker du vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os på 50 13 10 13 – vi kommer gerne ud til dig.

Skriv til os

HPFI, energioptimering og el-tjek i Taastrup

Som el-installatører tager vi os af mange forskellige opgaver. Ikke mindst er vi i stand til at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. For hos os er det en del af værdisættet, at vi med god samvittighed kan forlade en kunde velvidende, at han eller hun har fået et godt produkt til den bedste pris.

Vi varetager mange opgaver, hvor vores smilende og dygtige medarbejdere altid sørger for, at vælge den løsning, som passer bedst til dit behov. Herunder kan du se eksempler på det arbejde, som vi foretager os:

Vi har som mål, at blive Taastrups foretrukne autoriserede el-installatør, og vi er godt klar over, at det kræver arbejde af høj kvalitet. Hver gang. Vi er dog overbeviste om, at en nytænkende og innovativ virksomhed med en høj grad af faglighed er vejen frem.

Elektriker - Christian Hjarsø

Kontakt os allerede i dag

Uanset om du har akut brug for hjælp, eller om du blot gerne vil have supplerende oplysninger om f.eks dine muligheder for energioptimering, kan du benytte kontakt formularen her på siden. Vi stræber efter at svare alle henvendelser inden for 24 timer.

Ellers kan du altid ringe 50 13 10 13 – Vi står klar til at hjælpe dig!