Tavle & HPFI-udskiftning

Din el-tavle er fuldstændig uundværlig, idet tavlen forsyner hele din bopæl med strøm. Det mange ikke tænker på er, at det kan være en frygtelig dødsfælde, hvis der ikke er styr på installationen i tavlen, samt de komponenter der er installeret.

Det vigtigste i din el-tavle er din fejlstrømsafbryder (HPFI/HFI). Denne komponent er med til at redde liv, hvilket kun er aktuelt hvis dit HPFI/HFI virker optimalt. Det er de færreste der kan tjekke om den virker, så derfor kan du roligt overlade det til Hjarsø El-teknik, som har det professionelle udstyr til måling og dokumentation.

Vi holder os konstant opdateret på nye komponenter og rådgivning omkring disse, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige service.

Er du usikker på om din el-tavle er lovlig?  Overvejer du en el tavle udskiftning? Eller vil du gerne have tjekket om din fejlstrømsafbryder virker? Kontakt os hurtigst muligt, da det kan redde liv!

NOTE:

Fra 1.7.2008, skal alle installationer til og med 20A beskyttes af en fejlstrømsafbryder (HPFI).

autoriseret elektriker christian hjarsø

Få hjælp til Tavle-
& HPFI-udskiftning

 

elektriker køge havdrup solrød brøndby ishøj taastrup roskilde greve

 

Vi servicerer hele Vestegnen, Køge & Roskilde, bl.a:

 

 

 

Ring til Hjarsø El-Teknik - 50 13 10 13 - Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor, du får samme service og kvalitet uanset!

 

 

el installatør med garanti tekniq
elektriker garanti for kvalitet
elektriker anbefalinger

 

LÆS MERE OM

 

 

LÆS MERE OM

 

 

LÆS MERE OM