El-tavle & HPFI-udskiftning

El-tavle & HPFI-udskiftning

Det er dit ansvar som potentiel hus- eller lejlighedsejer, at el-installationerne i din el-tavle er fuldt ud lovlige og funktionsdygtige.

Din el-tavle er fuldstændig uundværlig i dit hjem, virksomhed, institution eller andet, idet tavlen forsyner hele din bygning med strøm. Det som mange ikke er klar over er, hvor vigtig el-tavlen egentlig er. Det kan være en frygtelig dødsfælde, hvis der ikke er styr på en lovlig installation i tavlen, samt de komponenter der er installeret.

Det vigtigste i din el-tavle er din fejlstrømsafbryder (HPFI/HFI). Denne komponent er med til at redde liv, hvilket kun er aktuelt hvis dit HPFI/HFI virker optimalt. Det er de færreste, som kan tjekke om den virker. Denne opgave kan du roligt og trygt  overlade til Hjarsø El-teknik, som har det professionelle udstyr til måling og dokumentation.

Vi holder os hele tiden opdateret på nye komponenter og rådgivning omkring disse, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige service.

Er du usikker på om din el-tavle er lovlig? Overvejer du en el-tavle udskiftning? Eller vil du gerne have tjekket om din fejlstrømsafbryder virker? 

Hvis du går med de overvejelser eller bare er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os i dag, så vi kan hjælpe dig hurtigt muligt!

NOTE:

Fra 1.7.2008, skal alle installationer til og med 20A beskyttes af en fejlstrømsafbryder (HPFI).

 

Husk håndværkerfradraget som du kan læse mere om her. 

Skriv til os