Få et el-tjek af en Autoriseret Elektriker

EL-tjek

Det er dit ansvar som potentiel hus- eller lejlighedsejer, at få et el-tjek og sikre alle el-installationer er lovlige og funktionsdygtige.

Det er derfor vigtigt, at få lavet et el-tjek inden man overtager en bolig, som man ikke kender installationerne på. Dette skyldes, at der kan være stor brandfare skjult i vægge, lofter mm.

Et el-tjek af Hjarsø El-teknik er din sikkerhed for grundig tjek af alle installationer på bopælen. Vi undersøger skjulte samlinger, åbne afbrydere, stikkontakter, lampeudtag mm, for at få et reelt indblik i, hvad det er for en installation vi har med at gøre. Til sidst bliver el-tavlen undersøgt og adskilt, så vi én gang for alle kan se om de komponenter, der er til for at beskytte mennesker og dyr er korrekt monteret, og der ingen skader er på det.

Udfyld gerne vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp. Vi står altid klar til at hjælpe dig. 

Få hjælp fra en Autoriseret Elektriker til dit el-tjek

Der sker hvert år utrolig mange ulykker og brande grundet ulovlige ”gør det selv” installationer. Det er især ældre boliger/lejligheder der er mest udsat.
Med Hjarsø El-teknik kan du trygt stole på at el-installationerne bliver grundigt tjekket igennem, og den rette lovpligtige dokumentation og kontrolmåling bliver overholdt i henhold til Sikkerhedsstyrelsens regler.

Vi kører i Køge Bugt & Roskilde

Om du holder til i Greve, Solrød, Glostrup eller Roskilde, dækker vi dit område. Har du behov for et el-tjek så kontakt Hjarsø El-Teknik i dag – vi står altid parat til opgaven!

 

Husk håndværkerfradraget som du kan læse mere om her. 

Skriv til os