El-installation & El-arbejde

Autoriseret El-Installatør

Elektriker & El-installatør på Vestegnen, Roskilde og Solrød

Søger du efter en dygtig, troværdig og serviceminded elektriker til el-installationer?

Hjarsø El-teknik sørger altid for at levere høj kvalitet, og bruger kun professionelle leverandører.

Christian Hjarsø er en ung, frisk, dygtig og servicemindet el-installatør på Vestegnen, der fra start har opbygget en moderne og nytænkende håndværksvirksomhed med sine værdier i orden. Hjarsø har nu udvidet teamet, så der udover ham er seks dygtige elektrikere, der står klar til at løse din opgave.
Vi har gåpåmod, gnist og motivationen til at være den bedste el-virksomhed på Vestegnen.

Din lokale elektriker

Vores medarbejdere er kendt for at være udadvendte, smilende og pligtopfyldende, da det skal være glæden ved arbejdet, som der motiverer og driver os hos Hjarsø El-teknik. Kvalitet og kundepleje er vores kerneværdier, da vi altid udfører arbejdet i højeste kvalitet, og samtidig tager god hånd om vores kunder. Vores ultimative mål er at blive Vestegnens foretrukne Autoriserede El-installatør til både private og erhverv.

Hjarsø El-teknik leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte tider og betingelser. Vores målsætning som nystartet virksomhed er, at fremstå som en professionel og ansvarsbevidst samarbejdspartner inden for el-arbejde.

Godt håndværk bygger på kvalitet og tillid, og derfor kan du trygt stole på, at Hjarsø El-teknik er det rigtige valg, uanset størrelsen og omfanget af din el-opgave. Vi udfører alt lige fra små installationer til komplette løsninger i bolig, lejlighed og industri. Ingen opgaver er for små, og ingen opgaver er for store, du får samme service og kvalitet uanset din problemstilling.

Kontakt os i dag via vores kontaktformular, hvis du har en opgave, som vi skal løse for dig. 

 

Husk håndværkerfradraget som du kan læse mere om her. 

Skriv til os

    Hvad er ulovlige elinstallationer?

    Hvis der er udført ulovlige elinstallationer eller ukorrekte installationer, er det muligt at kræve erstatning. Hos Hjarsø El-teknik leveres der altid kvalitets arbejde og du er sikker på der bliver udvist professionel håndtering af dit el-arbejde. Ønsker du at få tjekket dit elektriske arbejde igennem, hvis du f.eks. selv har ordnet lyset eller repareret samlingen bag væggen, som anses som ulovlige el-installationer, så kan vi som autoriseret el-installatør gennemse arbejdet. I de fleste tilfælde er det altid godt at få en autoriseret elinstallatør, der kan dokumentere fejlene eller mistænke fejlene, som mangler i forbindelse med det uautoriseret el arbejde.

    Ulempen ved at man selv foretager elinstallationer i ens bolig, er at man kan støde på en række forskellige ubehagelige overraskelser. Det kan på langt sigt også skabe ubehagelige overraskelser for fremtidige køber af boligen.

    Ved køb af en ny bolig, er det altid en god ide, at få tjekket elinstallationer af boligen igennem af en autoriseret elinstallatør. Da der er elinstallationer i huset, og der medfølger en række elinstallationsregler, der skal overholdes. Gamle elinstallationer ses tit i ældre huse, og gemmer sig ofte i stofledninger, da man førhen brugte stofledninger til elinstallationer. Har du gamle elinstallationer, er det en god ide at få dem tjekket og/eller skiftet ud, så din elinstallation optimeres. Dog er det ikke et krav at få en stofledninger skiftet ud, da de ikke er ulovlige, men risikoen for man får stød eller ubehagelige overraskelser er større.