El-installation & El-arbejde

Autoriseret El-Installatør

Elektriker & Elinstallatør på Vestegnen, Roskilde og Solrød

Søger du efter en dygtig, troværdig og serviceminded elektriker?

Hjarsø El-teknik sørger altid for at levere høj kvalitet, og bruger kun professionelle leverandører.

Christian Hjarsø er en ung, frisk, dygtig og servicemindet el-installatør på Vestegnen, der fra start har opbygget en moderne og nytænkende håndværksvirksomhed med sine værdier i orden! Hjarsø har nu udvidet teamet, så der udover ham er seks dygtige elektrikere, der står klar til at løse din opgave.
Vi har gåpåmod, gnist og motivationen til, at være den bedste el-virksomhed på Vestegnen.

Din lokale elektriker

Vores medarbejdere er kendt for at være udadvendte, smilende og pligtopfyldende, da det skal være glæden ved arbejdet, der motiverer og driver os hos Hjarsø El-teknik. Kvalitet og kundepleje er vores kerneværdier, da vi altid udfører arbejdet i højeste kvalitet, og samtidig tager god hånd om vores kunder. Vores ultimative mål er at blive Vestegnens foretrukne Aut. El-installatør til både private og erhverv!

Hjarsø El-teknik leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte tider og betingelser. Vores målsætning som nystartet virksomhed er, at fremstå som en professionel- og ansvarsbevidst samarbejdspartner inden for el-arbejde.

Godt håndværk bygger på kvalitet og tillid, og derfor kan du trygt stole på, at Hjarsø El-teknik er det rigtige valg, uanset størrelsen og omfanget af din el-opgave. Vi udfører alt fra små installationer til komplette løsninger i bolig, lejlighed og industri. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor, du får samme service og kvalitet uanset.

Skriv til os