Hjarsø El-teknik giver overblik med en el-service & vedligeholdelsesaftale

El-Service & Vedligeholdelsesaftaler

Vi udfører el-service aftaler til både private og erhvervskunder. Vi har erfaring i at servicere boligforeninger, virksomheder, institutioner med videre.

Vi tilbyder vores kunder at lave el-service og service-aftaler på el-installationer, da det er vigtigt at vedligeholde sine installationer. Dette er også med til, at opretholde installationens sikkerhed. Samtidig kan vi løbende holde øje med el-installationerne, så vi kan identificere eventuelle udfordringer og problematikker, som der måtte være i den forbindelse. 

Når du indgår et samarbejde med Hjarsø El-teknik, så er det vores pligt at opretholde, og levere en høj kvalitet og standard. Derfor tilbyder vi også, at udvide jeres eksisterende installationer med en høj præcision og faglig stolthed.

Har du behov for en el-service, en serviceaftale eller har du blot brug for rådgivning? Vi har altid en skarp og troværdig elektriker klar til at hjælpe dig. Kontakt os via vores kontaktformular allerede i dag, hvis du er interesseret i høre mere om hvad vi kan gøre for dig!

 

Husk håndværkerfradraget som du kan læse mere om her. 

 

Skriv til os