El-service & vedligeholdelsesaftaler

Hjarsø El-teknik giver overblik med en el-service & vedligeholdelsesaftale

El-service aftaler til både private og erhvervskunder

Vi har erfaring i at servicere boligforeninger, virksomheder og institutioner.

Vi tilbyder vores kunder at lave el-service og serviceaftaler på el-installationer, da det er vigtigt at vedligeholde sine installationer. Dette er også med til, at opretholde installationens sikkerhed. Samtidig kan vi løbende holde øje med el-installationerne, så vi kan identificere eventuelle udfordringer og problematikker, som der måtte være i den forbindelse. 

Når du indgår et samarbejde med Hjarsø El-teknik, så er det vores pligt at opretholde, og levere en høj kvalitet og standard. Derfor tilbyder vi også, at udvide jeres eksisterende installationer med en høj præcision og faglig stolthed.

Har du behov for en el-service, en serviceaftale eller har du blot brug for rådgivning? Vi har altid en skarp og troværdig elektriker klar til at hjælpe dig. Kontakt os via vores kontaktformular allerede i dag, hvis du er interesseret i høre mere om hvad vi kan gøre for dig!

 

Husk håndværkerfradraget som du kan læse mere om her. 

Skriv til os

El service

Søger du en dygtig el-installatør, som er troværdig og serviceminded, så leverer Hjarsø El-teknik altid høj kvalitet. Vi prioriterer altid at vores el-installationer udføres korrekt og opfylder alle sikkerhedsmæssige lovkrav. Derudover tilbyder vi en bred vifte af ydelser til både privat- og erhvervskunder. Som boligejer er det vigtigt at få vedligeholdt el-installationer, for at sikre sig, at man ikke får problemer såsom el afbrydelser, strømsvigt m.m. En af vores største prioriter er, at dine ønsker og behov kommer først, så du som kunde får præcis det du forventer. Hvis du har brug for service af dine el-installationer, har en haste opgave, eller står med et akut opstået problem som kræver reparationer, så er Hjarsø El-teknik her for dig med funktionsdygtige og autoriserede elektrikere. Alt afhængig af din situation, kan det være en fordel for dig at få lavet en serviceaftale med os, inden vi tegner din aftale. Dermed er du sikker på, hvad der bliver foretaget, og du er med til at lave en konkret serviceaftale med os.

Vores kompetencer

Ved enhver opgave vi udfører for dig, er du sikret professionel og kvalitetsbevidst el-service. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for el-installationer eller akutte reparationer. Der er ingen el-service opgave, der er for stor eller lille for os.
Vi mener det er vigtigt, at holde en tæt dialog under hele arbejdet, da vi ønsker den serviceaftale vi har med jer, bliver opfyldt alt efter jeres ønsker og behov, samt indenfor jeres tidsplan.

Her er et lille udpluk af de forskellige el-servicer vi tilbyder:

Driller ledningerne derhjemme, virker lyset over spisebordet ikke længere eller blinker lyset på badeværelset? Så kontakt os i dag, så udskifter vi de gamle el-installationer med nye og funktionsdygtige løsninger.

Alarm og overvågningssystemer derhjemme skaber stor tryghed for boligejere. Med disse sikkerhedssystemer har man et konstant overblik over ens ejendom, om man er ude eller hjemme. Få opsat dit alarm- og overvågningssystem med hjælp fra Hjarsø El-teknik.

Hvis du har et ønske om at spare på strømmen derhjemme, så er en energioptimering det bedste sted at starte. Optimer og minimer forbruget og oplev besparelse på energi. Lad os skifte dine pære ud med LED-belysning, så du allerede fra første installation kan spare mellem 70-90% af dit energiforbrug.

Indgå en service- og vedligeholdelsesaftale med os på jeres el-service. Det er vigtigt at vedligeholde hjemmets el-installationer. Det nemmeste for dig er at kontakte os ifm. vedligeholdelse, da vi kan identificere udfordringer, problematikker og holder løbende øje med el-installationerne, hvis vi har indgået en service og vedligeholdelsesaftale.

Personlige og moderne el-løsninger skræddersyet til dig

Hos Hjarsø El-teknik tilbyder vi helt unikke løsninger. Disse løsninger udarbejdes efter dine ønsker og behov, så de bliver præcis, som du har drømt om. Vi står altid klar til at rådgive dig – hvad end det er angående valg af materialer, løsninger eller andet. Da vores team består af veluddannede elektrikere sørger vi altid for, at udføre et professionelt stykke arbejde. 

Vi sørger for løbende at holde os opdateret inden for feltet med blandt andet uddannelse og kurser hvert år. Der er stor teknologisk udvikling inden for det område vi arbejder med. Derfor er det vigtigt, at vi holder os up to date, med denne udvikling. Det sikrer samtidig, at vi kan levere løsninger til dig, som er moderne og helt unikke til dig og dit behov.