Alarm & Overvågning

Overvejer du alarm og overvågning til dit private hjem eller virksomhed?

Hjarsø El-teknik - Autoriseret i installation af alarm og overvågning

Alarm & overvågning sikrer dig imod indbrud ved at sørge for notificering til alarmcentralen samt hurtig udrykning. Overvågning har stor forebyggende effekt, idet mange ubudne gæster ikke har lyst til at blive filmet. Dette skyldes, at de har en langt større risiko for at blive fanget af politiet eller myndighederne, hvis de bliver optaget på kamera.

Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular, hvis du gerne vil høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, eller hvis du har nogle spørgsmål i forhold til alarmer og overvågning.

Husk håndværkerfradraget som du kan læse mere om her. 

Skriv til os

Vi laver alle løsninger med alarm & overvågning

Hos Hjarsø El-teknik laver vi sikkerhedsorienterede el-løsninger til større virksomheder og værksteder. Vi sætter stor fokus på løbende at tage kurser og uddannelser i nye sikkerhedssystemer, alarm- og indbrudssystemer. Derfor kan vi altid følge med i den nyeste teknologiske udvikling, helt fra trådløse- til faste systemer.

Her er nogle af de former for kameraovervågning, som vi arbejder med i dag:

Om det er en lille harddisk med 1-2 kameraer, der overvåger indkørslen og baghaven, eller det er flere kamera på eksterne servere, så har vi den rette løsning til dig.

Det er vigtigt for os, at alle skal kunne føle sig sikre i sit eget hjem!

Kontakt Hjarsø El-Teknik allerede i dag og få en konsultation omkring den perfekte sikkerhedsløsning til dit hjem eller kontor.

Hvad koster et alarmsystem?

Prisen på et alarmsystem kan variere meget, da der er mange forskellige faktorer, der påvirker prisen. Dette kan f.eks. være boligens størrelse, indretning og det ønskede sikkerhedsniveau. Du skal gøre op med dig selv, hvor meget du er villig til at betale for at sikre dit hjem.

Har du generelt mange værdifulde ting i din bolig, anbefaler vi altid et system med et højt sikringsniveau. På den måde er du bedst sikret mod eventuelle indbrudstyve. Det er vigtigt, at du vælger et alarmsystem, der passer til dig og dine behov. Derfor kan du også forvente at få professionel rådgivning fra start til slut. Vi skræddersyer en løsning, som passer til dit hjem eller kontor.

Du kan altid vælge et basis alarmsystem, og efterfølgende bygge på med f.eks. vinduessensorer, dørsensorer, bevægelsessensorer og andet. Vælger du os til installation af din alarm og overvågning, kan du forvente en hurtig og effektiv installation. Vi anvender altid de nyeste teknologier, så du er garanteret alarm og overvågning der holder i mange år. Skulle der mod forventning opstå komplikationer med installationen, så kontakt os med det samme. Vi rykker med glæde ud til dig, så du bliver tilfreds med din løsning. Vi sætter nemlig altid en dyd i vores håndværk, hvilket garanterer en service og kvalitet i topklasse.

Forebyg indbrud og vær tryg i dit hjem. Tøv ikke med at kontakte os!

Når man vælger en alarm, er det vigtigt, at være opmærksom på at vælge en alarmløsning, som passer til ens behov og ønsker. Hos Hjarsø El-Teknik tilbyder vi dig en konsultation, hvor vi kan tage en snak omkring hvilken sikkerhedsløsning, der passer bedst til dit hjem eller kontor. Vi har altid kunden i fokus. Vores største prioritet er din sikkerhed.

Du kan både få en løsning med analogt kamera, digitalt kamera, WiFi overvågnings kamera etc. Mulighederne er mange. Uanset dit behov, finder vi sammen den løsning, som passer bedst til netop dig.

Har du brug for alarm og overvågning i din virksomhed eller i dit hjem, er du velkommen til at kontakte os. Vi forstår behovet for at føle sig sikker i sit eget hjem eller virksomhed. Derfor står vi til rådighed med professionel og kyndig rådgivning inden for alarm og overvågning. Ønsker du at få et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 50 13 10 13 eller skrive til os på mail: ch@hjarsoelteknik.dk. Vi bestræber os på, at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du skal følge bekendtgørelsen omkring videoovervågning. Hvis du optager på egen grund, hvor der ikke er offentlig færdsel, overholder du reglerne.

Videoovervågning er overvågning, som er opsat på en grund. Flere og flere privatpersoner er begyndt at sætte deres egne videoovervågning op, både indendørs og udenfor deres bolig.

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at sætte videoovervågning op, om det er inden eller udenfor din bolig. Reglerne for at have videoovervågninger, er blandt andet at du har tydelige skilte eller mærker med at du har et på din ejendom. Hvis overvågningen filmer offentlig færdsel, dette kunne f.eks. være postbuddet, skraldemanden, den offentlig vej etc. Privatpersonen må IKKE dele overføringsbilleder eller videoer, der er dog undtagelser for virksomheder.

Hvis du bruger videoovervågning i dit hjem, har du tilladelse til at gemme dit video materiale i 30 dage, hvorefter det SKAL slettes. Hvis der er en specifik grund til, at du vil beholde materialet i en længere periode, kan det i nogle tilfælde være en undtagelse. Som udgangspunkt må der ikke være videoovervågning i baglokaler, lagerrum etc. da det ikke er tilgængeligt for offentligheden. Derudover er det ulovlig at dele dine overvågningsbilleder og videoer offentligt, på f.eks. Facebook, Instagram og generelt andre sociale medier. Du skal overholde reglerne, som fremgår i databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven. Læs mere her.

Har du videoovervågning i et rum, hvor andre færdes, skal du have tydelige skilte eller mærker om, der er overvågningskamera.

Privatforbruger, er enkeltpersoner, og selskaber mv. må som reelt ikke foretage videoovervågning af områder med offentlig færdsel. Under sikkerhedsmæssige og kriminalpræventive hensyn, gælder forbuddet mod videoovervågning af områder med offentlig færdsel ikke. F.eks. gælder forbuddet mod videoovervågning ikke i forbindelse med pengeautomater, pengeinstitutvirksomheder, tankstationer, spillekasinoer, butikker mv. Videoovervågning uden billedoptagelse af egene indgange samt facer er også tilladt.

Boligorganisationer osv. samt ejere af idrætsanlæg kan også have tilladelse af politiet for specifikke områder, som benyttes til offentlig færdsel. Forbuddet mod videoovervågning er ikke gældende for det offentlige myndigheder. Behandling af personoplysninger i forbindelse med offentlige myndigheders videoovervågning skal altid foregå inden for rammerne af databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

Videoovervågningsloven indeholder en bestemt bestemmelse om kommuners adgang til som led en generelt tryghedsskabende indsats med nær tilknytning til boligområder at foretage videoovervågning.