PROFESSIONEL OPSÆTNING AF LADESTATIONER TIL EL- OG HYBRIDBILER

Skal du have monteret en ladestander til din elbil?

Vores autoriserede elektrikere udfører en sikker montering af ladestationer, af høj kvalitet og til en god pris. Når du får en elbil eller plug-in hybridbil forekommer der ofte mange spørgsmål til opladningen. Hjarsø El-teknik kan hjælpe dig hele vejen rundt.

Kontakt os nu på telefon 50 13 10 13 eller skriv en mail og få et uforpligtende tilbud på montering af ladestander til din el- eller hybridbil.

Et separat anlæg til elbilen i din tavle

For at lade sikkert og ordentligt op, skal du bruge en ladestander og elinstallation, som udelukkende er dedikeret til elbilen. Løsningen er at lave en elinstallation, der er separat fra resten af boligens strømforsyning.

Et dedikeret anlæg, som er separat fra resten af boligens strømforsyning, skal udelukkende håndtere strømforsyningen til elbilen. Derved bliver elbilens opladning ikke påvirket, i tilfælde af at boligens HPFI-relæ slår fra eller omvendt. Derfor installerer vi et anlæg med separat HPFI-relæ og sikringsgruppe, hvorfra der føres et kabel ud til ladestanderen hvor elbilen kan tilsluttes. Det er også muligt at montere en separat bi-måler, hvis man ønsker at holde øje med forbruget på ladestanderen.

Denne løsning giver den bedst mulige og mest sikre løsning for din elbil og ladestander.

Ring nu på 50 13 10 13, eller udfyld kontaktformularen til højre.

Skriv til os