Elektriker i Solrød

Mangler du en Autoriseret Elektriker?

Hvis du har brug for en autoriseret elektriker & el-installatør til el-eftersyn eller måske et el-tjek i Solrød, kan vi hos Hjarsø El-teknik hjælpe dig.

Vi er et hold af veluddannede elektrikere, som på baggrund af en stærk faglig profil og et sæt værdier, der sætter kunden i centrum, ønsker at være foregangsmænd indenfor el-branchen.

Vi er professionelle til fingerspidserne og kan løfte enhver opgave. Uanset om det drejer sig om en mindre installation i hjemmet eller en større opgave for en industrivirksomhed. Det er faktisk sandt, når vi siger, at ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Vi går til arbejdet med ildhu og iver og løser den efter forskrifterne hver gang.

Autoriseret elektriker & El-installatør til alle opgaver i Solrød

Hos Hjarsø El-teknik har vi værdierne på plads. For vi ved nemlig godt, at vi både skal løse opgaven, som venter, men også på samme tid behandle kunderne med respekt. Derfor sætter vi også en ære i altid at være behjælpelige og komme med gode råd, ligesom vi fører en prispolitik, hvor det leverede stykke arbejde på alle måder står i forhold til prisen.

Vi er et hold af yngre og imødekommende el-installatører og elektrikere, som via ansvarsbevidsthed og imødekommenhed hurtigt er blevet mange kunders foretrukne elektriker i Solrød. Vi overholder altid tider og betingelser uanset opgaven. Herunder kan du se eksempler på vores ydelser:

Vi hos Hjarsø El-teknik ønsker at være Solrøds foretrukne elektriker og el-installatør. Derfor er vi også særdeles opmærksomme på altid at levere et perfekt resultat, så vores nuværende og fremtidige kunder bibeholder tilfredsheden.

Kontakt os og få et godt tilbud

Bor du i Solrød? Hvis du mangler hjælp til dine el-installationer eller blot har spørgsmål om eksempelvis alarmer og overvågning, kan du benytte kontakt formularen her på siden. Vi stræber efter at svare alle henvendelser inden for 24 timer.

Ellers kan du altid ringe 50 13 10 13 – Vi står klar til at hjælpe dig!

Skriv til os