Din lokale elektriker og el-installatør

Ring til os på 50 13 10 13Send en mail

Din lokale el-installatør

Elektriker Roskilde

El-Installatør med fokus på service & kvalitet 

Søger du efter en dygtig og serviceminded elektriker i Roskilde og omegn?

Hos Hjarsø El-teknik stræber vi altid efter at levere et professionelt resultat uanset opgavens art eller omfang. Vi sætter en ære i vores service og lægger stor vægt på vores faglige traditioner. Vi løfter altid kan opgaven med et smil, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.  

Hos Hjarsø El-teknik er nytænkning og troværdighed værdier, som er meget vigtige for os. Vores højeste prioritet er selvfølgelig tilfredse kunder – fordi tilfredse kunder ligger grundlaget for et langsigtet samarbejde.  Vi ønsker at være din fremtidige samarbejdspartner og derfor er det naturligvis vigtigt at du kan stole på os.

anmeldelser elektriker roskilde
elektriker i roskilde christian hjarsø

El-Service, El-Tjek og El-Arbejde i Roskilde 

Vi er et elektriker firma i kraftig vækst, og det er i høj grad på grund af vores friske tilgang til vores arbejde. Vi forsøger altid at implementere de nyeste tiltag indenfor el-branchen, så vores kunder ender med den mest moderne og holdbare løsning. Vi sørger naturligvis for at vi holder os opdateret om nye udviklinger i elektriker-faget, så vi kan tilbyde de bedste løsninger til vores kunder.

Som din lokale elektriker i Roskilde udfører vi en lang række forskellige opgaver, og vores pligtopfyldende medarbejdere tager altid arbejdet med et smil. Vi kan hjælpe med alle former for el-arbejde, b.la:

Godt håndværk bygger på en solid faglig og uddannelsesmæssig baggrund. Det er også en af grundene til, at vi er så opmærksomme på at ansætte de rette medarbejdere. Med de rigtige folk sørger vi altid for at levere et stykke arbejde, du er tilfreds med.

Kontakt os og få et godt tilbud

Bor du i Roskilde? Hvis du har brug for hjælp til dine elektriske installationer? Eller er du interesseret i at høre mere om vores ydelser som elektriker i Roskilde, kan du altid kontakte os. Vi stræber efter at svare alle henvendelser inden for 24 timer.

Du kan altid ringe direkte til Hjarsø El-Teknik på 50 13 10 13 – Vi står klar til at hjælpe dig!

certificeret og autoriseret elektriker og el-installatør
ihc roskilde

Kontakt Hjarsø
El-teknik

Med Hjarsø El-teknik kan du trygt stole på at el-installationerne bliver grundigt tjekket igennem, og den rette lovpligtige dokumentation og kontrolmåling bliver overholdt i henhold til Sikkerhedsstyrelsens regler.

Kontakt Christian Hjarsø i dag!

RENOVERING & MODERNISERING

ENERGI-
OPTIMERING

TAVLE- & HPFI-UDSKIFTNING

ALARM &
OVERVÅGNING

Om Hjarsø EL-teknik

Søger du efter en dygtig, serviceminded og troværdig elektriker?
Hjarsø El-teknik sørger altid for at levere høj kvalitet, og bruger kun professionelle leverandører.

EL-tjek af Hjarsø El-teknik

Med Hjarsø El-teknik kan du trygt stole på at el-installationerne bliver grundigt tjekket igennem, og den rette lovpligtige dokumentation og kontrolmåling bliver overholdt i henhold til Sikkerhedsstyrelsens regler.